Zakelijk

Informatie voor Zakelijke klanten

Wij van Ogenlust bieden u diverse mogelijkheden om zaken te doen met ons. Omdat wij gespecialiseerd zijn in representatiebloemen kunnen wij u altijd van dienst zijn. Natuurlijk kunt u ook voor grotere bestellingen bij ons terecht. Vraag het ons en wij verzorgen het voor u.

Ook bij het kiezen van een passende attentie worden bloemen en planten nogal eens vergeten. Afgezien van recepties, bruiloften en openingen wordt er eigenlijk nooit iets mee gedaan. Dat is jammer, want met een welgekozen boeket, bloemstuk of plant maakt u altijd een hartelijk gebaar. Bloemen stralen immers warmte, belangstelling en sympathie uit.

Een paar suggesties:

U kunt uiteraard bij ons terecht voor elke bloemengroet die u -waar dan ook- wilt laten bezorgen. Maar u kunt ook uw eigen bedrijf of kantoor regelmatig in de bloemetjes laten zetten. Wij praten graag met u over een abonnement tegen hele aantrekkelijke condities. Ook voor speciale dagen zoals: Kerstmis, Pasen en Secretaressedag hebben wij leuke suggesties.

Datzelfde geldt trouwens ook voor de plantenvoorziening in uw gebouw. Wij hebben ruime ervaring om uw bedrijf die aankleding te geven volgens de laatste trends met top kwaliteit product voor de juiste zakelijke uitstraling.

Ook de aankleding van evenementen en feesten is goed bij ons besteed; jarenlange ervaring op dit gebied zorgen erevoor dat we u een op maat gemaakt advies kunnen geven.

Ons voorstel is eigenlijk dat u ons benoemt  tot uw hofleverancier.

 Bel of mail ons voor even voor een afspraak.

Met vriendelijke groet namens Team Ogenlust,

Roger van Straten